TULEVIA TAPAHTUMIA:

 

Hoitava Hengitys -kurssi Tampereella 24.1. – 7.2.2018

HUOM! Tälle kurssille voi vielä ilmoittautua, vaikka ei olisikaan osallistunut 12. tammikuuta pidetylle luennolle.

Kolmen opetuskerran kurssi kokoontuu keskiviikko-iltaisin klo 17.30 – 20.00. On suositeltavaa, että kurssilainen osallistuu ennen kurssia 12. tammikuuta järjestettävälle maksuttomalle Hoitava Hengitys -luennolle pääkirjasto Metsossa. Kurssi pidetään Pirkanmaan Ihmissuhdetyö ry:n koulutustilassa, Seitsemäs taivas. Tarkemmat tiedot tästä sekä Facebookista.

 

Hoitava Hengitys Intensiivikurssi Helsingissä 1.2.2108, klo 10-16.

Paikka on Silvoplee-ravintolan kellari (joogasali/kokoustila), Toinen Linja 7.

Tarkemmat tiedot tästä sekä Facebookista. 

 

Hoitava Hengitys Intensiivikurssi Mikkelissä 17.2.2018, klo 12.00 – 17.30.

Paikka on Pilates Mikkelin tilat osoitteessa Kasarminkatu 10.

Tarkemmat tiedot tästä sekä Facebookista.

Hoitava Hengitys Intensiivikurssi Turussa 10.3.2018, klo 11.30 – 17.30.

Paikka on Tuurintupa, Tuureporinkatu 14, Turku.

Tarkemmat tiedot tästä sekä Facebookista.

 

Hoitava Hengitys -kurssi Haniassa, Kreetalla, toukokuussa 2018.

Kolmen opetuskerran kurssi Hanian länsipuolella, Agii Apostoli -rannan tuntumassa. Tarkempi paikka selviää myöhemmin. Kurssi-illat ovat 1., 3. ja 5. toukokuuta, klo 17.00 – 19.30.

Kukin kurssilainen huolehtii omista matkajärjestelyistään, -varauksistaan ja vakuutuksistaan. Lukuisat matkatoimistot järjestävät matkoja Kreetalle.

Tarkemmat tiedot Facebookista.

 

Hoitava Hengitys Ohjaajakoulutus Tampereella tammi-helmikuussa 2018.

Paljon toivottu Hoitava Hengitys Ohjaajakoulutus toteutuu tammi-helmikuussa. Ryhmä on täynnä! Seuraava ohjaajakoulutus on tulossa ohjelmaan syksyllä 2018.

 

Hoitava Hengitys -koulutusta kesäyliopistoissa

Ammatillista lisäosaamista on mahdollista hankkia kesäyliopistojen tarjoamissa kahden päivän mittaisissa Hoitava Hengitys -koulutuksissa. Jyväskylän kesäyliopistossa koulutus toteutetaan huhtikuussa ja Hämeenlinnan kesäyliopistossa kesäkuussa 2018.

 

Huom! Mikäli et löytänyt itsellesi sopivaa tapahtumaa tästä listasta, voit tilata kurssin tai luennon omalle paikkakunnallesi. Tarvitaan tapahtumaan sopivat tilat ja riittävä määrä aiheesta kiinnostuneita. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan!

 

 

Aiemmin tapahtunutta

 

Hoitava Hengitys Hämeenlinnassa

Hämeen Sanomissa 1. marraskuuta julkaistu esittely Hoitavasta Hengityksestä sai väen liikkeelle. Hoitava Hengitys -luennolle Hämeenlinnan Crazy Towniin kuusikymmentä aiheesta kiinnostunutta!

 

Hoitava Hengitys Raumalla

Olin pitämässä Hoitava Hengitys Seminaaria Rauman seudun työttömien sekä Rauman joogayhdistyksen yhteisessä tapahtumassa. Kuulijoita oli sali täynnä ja kaikki tuntuivat ottaneen onkeensa kuulemastaan.

Rauman seudun työttömien Mediapaja haastatteli tapahtumaan osallistuneita. Tässä blogissa kerrotaan kuulijoiden kommentteja seminaarista


 

Hoitava Hengitys Joogafestivaaleilla

Olin mukana Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävillä Jooga-festivaaleilla 25. – 26.2.2017.

Sain esitellä Hoitavaa Hengitystä sankalle joogaajien joukolle sekä omalla esittelypisteelläni, että luennolla.

Buteyko-hengityksen ja joogahengityksen eroista ja yhtäläisyyksistä kirjoittamani artikkelin voit lukea tästä.

 

 

 

 

 

 

HOITAVA HENGITYS TV:SSÄ

Yle Areenassa on nähtävissä 9.12. esitetty Puoli seitsemän -ohjelma, jossa on esittely Hoitavasta Hengityksestä. Hengitysosio alkaa kohdasta 10.08. Voit katsoa sen tästä.

 

juoksu suu teipattuna 

22.5.2016

Eilen todistin omakohtaisesti kuinka hengitysharjoitukset nostavat kuntoa ja lisäävät jaksamista. Osallistuin Likkojen lenkille ja juoksin elämäni ensimmäisen kerran 10 km! Aloitin kevyen lenkkeilyn huhtikuussa ja juoksin ehkä kuusi kertaa noin 3 km lenkin. En mitenkään olisi pystynyt 10 km juoksuun, mikäli en olisi jo aiemmin korjannut hengitystäni! Nenähengitystä ja Hoitavaa Hengitystä mainostaakseni juoksin koko kymmenen kilometriä suu teipattuna!

 

 

 

 


kuvauksissa hgissä

27.4.2016

Hoitava Hengitys -menetelmä saa lisää näkyvyyttä! Tänään kuvattiin aiheen esittelyä Helsingin Keskuspuistossa Ylen Puoli Seitsemän ohjelmaan. Toimittajana (kuvassa kanssani) oli Mira Selander. Ympäristö oli upea, mutta sää oli kylmä!

Ohjelma, jossa Hoitava Hengitys -osuus näytettiin, tuli ulos 9.12.2016. Linkki Yle Areenaan, jossa ohjelma on nähtävissä, löytyy sivun alusta.

 

 


Jaksa paremmin ohjelman -kuvaus

 9.4.2016

Tänään oli jännittävä päivä. Olin kuvaamassa Jaksa paremmin -ohjelmaan tulevaa juttua Hoitavasta Hengityksestä (ja Buteyko-menetelemästä). Kuvauspaikkana oli hieno Vaihmalan Hovi.

Jaksa paremmin- ohjelma näytettiin elokuussa ja marraskuussa 2016. Tekijänoikeudellisista syistä johtuen, ohjelmaa ei valitettavasti voi linkittää tähän.